7 Aralık 2013 Cumartesi

lütfen dikkat edin

bir kişi düşünün ki, abd'de cia krumasında ikamet ediyor.

bir kişi düşünün ki, abd'de oturma izni almak için kendisine kefil olanların çok önemli kısmı cia'dan emekli olmuş veya halen cia'da çalışan kişiler.

bir kişi düşünün ki, 25-30 milyar dolarlık bir ekonomik gücü var.

bir kişi düşünün ki, emrinde "öl" dese ölecek milyonlarca kişi var.

bir kişi düşünün ki, ırak'ta ölen yüzbinler için abd'ye yönelik bırakın beddua etmeyi tek bir eleştiri getirmemiş. hayır duası ile çocuklar iyileşiyor, takımlarımız maç kazanıyormuş ya, beddua etsin de bitsin bu zulüm.

neyse, bir kişi düşünün ki, başında bulunduğu organizasyon cia'nın bulunmadığı, faaliyetlerinin kısıtlı olduğu hiçbir ülkede yok.

bir kişi düşünün ki, bulunduğu ülkelerde açtığı okullarda, o ülkenin önemli insanlarının çocukları okuyor ve o kişilerle bağlantı kuruluyor öyle veya böyle.

bir kişi düşünün ki, okullar açıp, "türkçe olimpiyatları" adı altında organizasyonlara imza atıp, adına "dünyaya türkçeyi tanıtıyoruz, türkiye'yi tanıtıyoruz" diye popülizm yapıp prim toplarken, devlette iş sahibi olmuş, kritik makamlara sahip olmuş cemaat üyeleri devletin bekasından ziyade, hoca efendi aşkı ile her türlü gizli veya önemli belgeyi ab'ye, abd'ye ve basına sızdırmakta beis görmesin. buradaki kastım darbe mevzusu değil, sahte çıkan birçok belge. örneğin, kayseri'deki fiyasko veya dağlıca baskını mevzusu. askerliğini asteğmen olarak yapan cemaat üyeleri o görevleri boyunca askeri görev için mi, cemaat görevi için mi çaba sarf ediyorlar?

velhasıl, ağızlarını açtıklarında bu ülke için çalıştıklarını iddia eden adamlar, cemaat için bu ülkeyi arkadan vurmakta herhangi bir sorun görmüyorlar.

fethullah gülen cia ajanı olmuş, cia kontrolündeymiş veya değilmiş. bugün her kişi "acaba dinleniyor muyum?" korkusunu yaşıyorsa, ortalıkta kimisi gerçek, kimisi sahte yüzlerce belge dolaşıyorsa bu ne demek?

deniyor ki, "şeffaf oluyoruz, demokratik oluyoruz" almanya'da, ingiltere'de, abd'de, fransa'da bu denli ortaya saçılabilir mi bir şeyler? bir kaos ortamı, bir bilgi kirliliğinden oluşan çöp dağı olabilir mi?

fethullah gülen cemaatinin tek bir faliyeti bile yoktur ki, abd aleyhine olsun.

mevzu budur. bak bakalım cia ajanı mı, değil mi, kontrolünde mi, değil mi? 



2 yorum:

  1. Dogrusunu ALLAH BILIR..ya oyle degilse..?nasil helallik istenir bu durumda?..dikkat ettim de her ana alim doguramiyor..su-i zan'dan Allah'a siginirim.

    YanıtlaSil
  2. belgeleriyle yayınlıyorum kimseye sui zanda bulunmuyoruz

    YanıtlaSil

Yüksekten bakar ise Gönül yüksekte gezer, dem-be-dem yoldan azar, Dış yüzüne o sızar,içinde ne var ise...

Değerli yorumlarınız için çok teşekkürler...